Το exesio δρα άμεσα και αποτελεσματικά στα αδύνατα και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί από βαφές, από την θερμότητα των σεσουάρ, από την έκθεση στον ήλιο και την θάλασσα, από την υπερβολική χρήση των προϊόντων styling, αλλά και από δύσκολες και ειδικές θεραπείες, αναζωογονούνται άμεσα.

Από τις πρώτες φορές εφαρμογής του exesio υπάρχει μια ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων και μια ανανεωτική δράση στα μαλλιά που γίνεται έντονα αντιληπτή.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ

 Πριν το λούσιμο και σε στεγνό κεφάλι βάζουμε μια ποσότητα περίπου 40 ml σαν μάσκα ενδυνάμωσης τις ρίζες των μαλλιών-ένα επικάλυμα exesio δηλαδή σε όλο το δέρμα του κεφαλιού,ειδικά στο πάνω μέρος, τις κροτάφους και στην κορυφή οπου δημιουργούνται και τα προβλήματα. Αφήνουμε αυτή τη μάσκα ενδυνάμωσης να ενεργήσει για 15 λεπτά. Μετά βρέχουμε με λίγο νερό και ανακατεύουμε ετσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο αφρό. Κάνουμε ένα έντονο μασάζ τις ρίζες των μαλλιών και ξεβγάζουμε καλά.

     Με αυτό τον τρόπο δράσης επιτυγχάνουμε την καταπολέμηση τις τριχόπτωσης (παρατηρούμε ισχυρό >δυνάμωμα των μαλλιών, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές) και την ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξη των μαλλιών (σε 45-60 μέρες μεθοδικής χρήσης ήδη αρχίζουμε να παρατηρούμε αισθητή ανάπτυξη τριχοφυΐας).