Η ομάδα του exesio  είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενδυνάμωσης και περιποίησης μαλλιών από το 2004.

Από κοινού με έτερους επιστημονικούς συνεργάτες και με κλινικές μελέτες από το δερματολογικό τμήμα του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, έχουμε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων που επαναφέρουν αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο την ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής και  την υγεία των μαλλιών.

Στα χρόνια παρουσίας μας στο χώρο, συνεργαζόμαστε με το σύνολο των φαρμακοποιών της χώρας μας, όπως και με πολλά επιλεγμένα κομμωτήρια.

Συνεχίζοντας την παράδοση των καλών προϊόντων exesio αναπτύσσουμε καινούργια εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία αφορούν στην ενδυνάμωση του τριχωτού, αλλά παράλληλα αποκαθιστούν την ποιότητα και την εμφάνιση του στελέχους της τρίχας, επιτυγχάνοντας αναδόμηση και ενυδάτωση με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

 


To σύστημα  exesio  είναι μία μέθοδος εφαρμογών ισχυρών δυναμωτικών φυτικών προϊόντων με αναγεννητική δράση για το τριχωτό της κεφαλής.

Συνδυάζει την γρήγορη, αποτελεσματική και φυσική δράση του exesio hair oil elixirion με την εύκολη, απλή και σίγουρη δράση του exesio mask & shampoo.

To σύστημα  exesio είναι βασισμένο στην σύμπραξη και ευνοϊκή επίδραση ενεργών συστατικών από τα φυτά: δάφνη, αβοκάντο, βάλσαμο, καρύδα, πολυτρίχι και στην επουλωτική και αναπλαστική επίδραση της μαστίχας Χίου. α)  Τα συστατικά της δάφνης και το καλλίτριχο ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στη στιβάδα του δέρματος που βρίσκονται οι ρίζες των τριχών του κεφαλιού με όλο το «μηχανισμό» τους. β) Το αβοκάντο μαλακώνει το δέρμα, το κάνει ελαστικό και του δίνει την ικανότητα να μπορεί να απαλλάσσεται ευκολότερα από τοξίνες, ρύπους και σμήγμα που φωλιάζουν στους πόρους. γ) Τα συστατικά της μαστίχας Χίου δρουν επουλωτικά και αναπλαστικά. δ) Ο συνδυασμός όλων των συστατικών μαζί, δίνει τροφή στο τριχωτό του κεφαλιού, δηλαδή θρεπτικά στοιχεία στις ρίζες των τριχών και δομικά υλικά στις τρίχες στη μορφή που να μπορούν να τα λάβουν.