Το exesio δρα άμεσα κατά της λιπαρότητας και του σμήγματος

Από τις πρώτες 2-3 εφαρμογές θα διαπιστώσουμε ότι το τριχωτό του κεφαλιού είναι ήδη πιο καθαρό, πιο ζωηρό και υγιές, απαλλαγμένο από το σμήγμα και την λιπαρότητα .Συνεχίζοντας τις εφαρμογές βλέπουμε ότι το δέρμα του κεφαλιού όχι μόνο καθαρίζει εντελώς από λιπαρότητα και σμήγμα, αλλά ότι και οι εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων του κεφαλιού ρυθμίζονται και συγκλίνουν στο φυσιολογικό.

    Όλη αυτή η αλλαγή είναι πολύ ευχάριστη όχι μόνο για την φυσιολογία μας στο δέρμα του κεφαλιού αλλά και γιατί πρακτικά γλιτώνουμε από την δυσάρεστη αίσθηση που δημιουργείται όταν υπάρχει στα μαλλιά μας υπερβολική λιπαρότητα. Το exesio φέρνει μια πλήρη εξυγίανση στο δέρμα του κεφαλιού και στα μαλλιά και ένα από τα πρώτα σημάδια είναι η ρύθμιση των εκκρίσεων του δέρματος και η απαλλαγή από λιπαρότητα και σμήγμα.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ

    Πριν από το λούσιμο και σε στεγνό κεφάλι βάζουμε μια ποσότητα περίπου 40 ml σαν μάσκα ενδυνάμωσης στις ρίζες των μαλλιών-ένα επικάλυμμα exesio δηλαδή σε όλο το δέρμα του κεφαλιού, ειδικά στο πάνω μέρος, στους κροτάφους και στην κορυφή όπου δημιουργούνται και τα προβλήματα. Αφήνουμε αυτή τη μάσκα ενδυνάμωσης να ενεργήσει για 15 λεπτά.  Μετά βρέχουμε με λίγο νερό και ανακατεύουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο αφρό. Κάνουμε ένα έντονο μασάζ στις ρίζες των μαλλιών και ξεβγάζουμε καλά.

    Με αυτό τον τρόπο δράσης επιτυγχάνουμε σε πρώτη φάση την ρύθμιση της λιπαρότητας και την απαλλαγή από το σμήγμα και κατόπιν την ενδυνάμωση και πλήρη εξυγίανση των μαλλιών (παρατηρούμε ισχυρό δυνάμωμα των μαλλιών, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές) και την ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξη των μαλλιών (σε 45-60 μέρες μεθοδικής χρήσης ήδη αρχίζουμε να παρατηρούμε αισθητή ανάπτυξη τριχοφυΐας).