Το σύστημα exesio δρα άμεσα κατά της λιπαρότητας και του σμήγματος, κατά της τριχόπτωση (γυροειδής αλωπεκία, ανδρογενετικού τύπου, διάχυτη αλωπεκία), ενώ παράλληλα συμβάλλει στην άμεση τόνωση στα αδύνατα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Κατά της λιπαρότητας

Το exesio δρα άμεσα κατά της λιπαρότητας και του σμήγματος

Από τις πρώτες 2-3 εφαρμογές θα διαπιστώσουμε ότι το τριχωτό του κεφαλιού είναι ήδη πιο καθαρό, πιο ζωηρό και υγειές, απαλλαγμένο από το σμήγμα και την λιπαρότητα. Συνεχίζοντας τις εφαρμογές βλέπουμε ότι το δέρμα του κεφαλιού όχι μόνο καθαρίζει εντελώς από λιπαρότητα και σμήγμα, αλλά ότι και οι εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων του κεφαλιού ρυθμίζονται και συγκλίνουν στο φυσιολογικό.

Όλη αυτή η αλλαγή είναι πολύ ευχάριστη όχι μόνο για την φυσιολογία μας στο δέρμα του κεφαλιού αλλά και γιατί πρακτικά γλυτώνουμε από την δυσάρεστη αίσθηση που δημιουργείται όταν υπάρχει στα μαλλιά μας υπερβολική λιπαρότητα. Το exesio φέρνει μια πλήρη εξυγίανση στο δέρμα του κεφαλιού και στα μαλλιά και ένα από τα πρώτα σημάδια είναι η ρύθμιση των εκκρίσεων του δέρματος και η απαλλαγή από λιπαρότητα και σμήγμα.

Κατά της τριχόπτωσης

Το exesio είναι μια φόρμουλα ενδυνάμωσης μαλλιών ιδιαίτερα αποτελεσματική

Δρα άμεσα στο δέρμα του κεφαλιού τονώνοντας τις λειτουργίες του δέρματος και απαλλάσσοντας από δυσλειτουργίες και από την αίσθηση αδυναμίας. Από τις πρώτες εφαρμογές δημιουργεί την αίσθηση υγείας και δύναμης με την επίδραση των φυτικών δραστικών συστατικών και ιδιαίτερα από το αβοκάντο το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό στην δομή του και αποβάλλει ευκολότερα τοξίνες, ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα ορμονών, που όταν μένουν και φωλιάζουν στο δέρμα δημιουργούν συνθήκες ατροφίας και τριχόπτωσης. Με την επίδραση του exesio στο δέρμα τονώνεται η μικροκυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία που είναι υπεύθυνα για την παροχή θρεπτικών συστατικών στις ρίζες των τριχών και έτσι η θρέψη και η ανάπτυξη των τριχών γίνεται εύκολα και άμεσα. Ταυτόχρονα με τα συστατικά της μαστίχας Χίου έχουμε επουλωτική και αναπλαστική δράση σε δέρμα και ρίζες των τριχών.Το exesio ενισχύει σημαντικά την ενεργεία του δέρματος και απαλλάσσει από τριχόπτωση, αδυναμία και άλλα προβλήματα μαλλιών εύκολα και γρήγορα.

Ο συνδυασμός των φυτών δρα ως τροφή για την δομή της τρίχας, η οποία τονώνεται άμεσα, παίρνοντας όσα στοιχεία χρειάζεται για σωστή δόμηση και ανάπτυξή της. Έτσι οι τρίχες μεγαλώνουν αισθητά πιο γρήγορα, γίνονται πιο δυνατές, ανθεκτικές και υγιείς όσο ποτέ. Αυτή η πολλαπλή δράση του exesio εξασφαλίζει υγιή – δυνατά και όμορφα μαλλιά σε άνδρες και γυναίκες.

Άμεση τόνωση για αδύνατα και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Το exesio δρα άμεσα και αποτελεσματικά στα αδύνατα και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί από βαφές, από την θερμότητα των σεσουάρ, από την έκθεση στον ήλιο και την θάλασσα, από την υπερβολική χρήση των προϊόντων styling, αλλά και από δύσκολες και ειδικές θεραπείες, αναζωογονούνται άμεσα. Από τις πρώτες φορές εφαρμογής του exesio υπάρχει μια ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων και μια ανανεωτική δράση στα μαλλιά που γίνεται έντονα αντιληπτή.